Post by fairepaddtundhard on Feb 16, 2022 7:58:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیاز بیشتری تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Arashi 2 2022 version ▞▞▞
جزئیات بازی فوق العاده مهیج و ماجراجویی ninja arashi
من این بازی را دوست داشتم.. واقعا. ولی! گوشیمو عوض کردم همه چیو گم کردم! من خریدم.. و وضعیتم را نیز از دست دادم.
بازی روشن شده است. بهترین بازی همیشه تنها شکایت من این است که توسعه دهندگان به بازیکنان این امکان را می دهند که اطراف دکمه های اکشن را تغییر دهند تا کاربر راحت تر بازی کند. ما باید بتوانیم دکمه های عمل را به ترتیبی که برای ما بهتر است تنظیم کنیم. به غیر از این، من عاشق بازی هستم، بهترین است.
بازی عالی است اما نیاز به کار دارد، بازی اول خیره کننده و روان بود و زمان پاسخگویی سریع تری با ورودی های این بازی داشت، اما هیچ کدام از این موارد برعکس نیست، ویژگی های جدید واقعاً با قسمت اول مقایسه نمی شوند.
باید بگم عالیه و شما تو این بازی باید بیشتر حواستون به تله ها باشه تا جنگیدن منتظر نینجا آرشی سه هم آقای سازنده دمت جیز هستم.
بازی ninja arashi 2 - ❤️ فانی لند
عالی به نظر می رسد، بسیار خوب است، اما برای تماشای تبلیغات به شما سکه نمی دهد.
دانلود بازی Ninja Arashi 2 برای اندروید | مایکت
نینجا آراشی 1 خیلی خوب است اما نینجا آراشی 2 بازی بسیار سخت و بیهوده ای است. چندش آور
چه زمانی می خواهید به روز کنید، هیچ فصلی وجود ندارد. چقدر دیگر تا به روز رسانی وجود دارد؟ لطفا سریعتر لاا
فکر میکنم داستان خوب است، اما کنترلها به نوعی آشغال هستند و زمانی وجود دارد که نمیدانید چه اتفاقی میافتد قبل از اینکه نما مسدود شود
فقط برای این واقعیت ساده که من دلاری را در این بازی خرج کردم و دستگاه ها را تغییر دادم تمام پیشرفت من از بین رفت...... در حال حاضر خیلی عصبانی هستم. اما من هنوز بازی را دوست دارم. تو باید بهتر از این باشی.........جدی!!!
خیلی جالب بود، اما وقتی به قسمت برفی رسیدم که میتوانید به هر جایی بروید، نامه خستهکننده شد، بنابراین مجبور شدم برنامه را حذف کنم، زیرا گیر کردن آن بدون عبور از آن بسیار خسته کننده است.
لطفا بخش چالش ها و سطح جدید را در اسرع وقت باز کنید. من قبلاً تمام ستاره ها و تمام مصنوعات را جمع آوری کرده ام و تمام سطوح را تکمیل کرده ام.
Ninja Arashi 2 சாகசம் stqp
بازی سرگرم کننده است، اما اگر تمام مصنوعات را بخواهید، بازی شما را وادار به پرداخت می کند. سطح 30 قرار است شمشیر داشته باشد و فقط یک اتاق خالی است 🤔. نیاز به ایجاد دنیای چالش نیز وجود دارد. احتمالاً شرکت برنامه حتی این بررسی ها را هم نمی خواند.
بابا چرا مرحله 1 رو میرم بعد میزنه loading بعد میاد بیرون اخه چرا داداشا بگین لطفا
چرا فصل چهارش باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید
چرا گزینه پشتیبان ندارد یک گزینه پشتیبان برای اتصال به فیس بوک برای دریافت 5 ستاره اضافه کنید
به نظر می رسد خوب باشد اما بدون پشتیبانی از کنترلر، همه نمی توانند تلفن یا تبلت را برای بازی نگه دارند.
عالییییییییییییییییییییییییی
Ninja Arashi 2 アドベンチャー edl
Ninja Arashi 2 Cabaran zwuz
این بهترین بازیه
این بازی خیلی بد است واقعا از این بازی ناامید شده است و من واقعاً از این بازی بدم می آید. این بازی بسیار سخت و گرافیک ضعیف است وقت خود را تلف نکنید از این زمان برای زندگی بهتر خود استفاده نکنید از وقت خود برای این بازی استفاده نکنید
سطوح من با بازیکنان دیگر در سطح 8 متفاوت است فقط 2 ستاره وجود دارد و وقتی در یوتیوب می بینم بازیکنان دیگر تله های مختلفی دارند!
بازی همچنان روی من شکست می خورد. لود شدن آن زمان زیادی طول می کشد و در هر سطح بازی من را از بازی بیرون می کند.
برای نجات پسرش ماجراجویی آرشی را در سایه تجربه کنید. ... اگه اهل بازیای اکشن-پلتفرمر روی موبایل هستین داستاناشون رو دوست دارید این بازی رو از دست ندید ️بازی :
Brothers in Arms™ 3 Arkadne igre ybp
این بازی عالییییییییه آفرین به سازندش دوست دارم بیشتر ستاره بدم ای کاش میشد مخصوصا یکش
مقننه
این بهترین بازی دنیاست
شتتتتتتتت عالیه من نینجا ۱ رو رفتم الان ۲ رو نصب کردم مرحله ۲۰ هستم اون غوله خیلییییی سخته ولی خیلی سرگرم میکنه 😋😋 نیاکا ۱۱ تهران 🤗
خیلی س خت بود
گیم پلی، گرافیک و همه چیز خوب است. اما یک چیز که فقط 60 سطح دارد من را ناامید می کند.
بازی عالیه حتما نصب کنید من به این بازی 5000000000امتیاز میدم و از سازندش کمال تشکر رو دارم واقعا عالیه نمیشه ضرر کردید،نینجا بازی خیلی خیلی خوبه.........
Ninja Arashi 2 پس از وقایع نسخهی اول آغاز میشود و شما هم یک بار دیگر باید نقش Arashi کاراکتر اصلی بازی را ایفا کنید. Arashi که سالها در زندان
پرش و صعود درست کار نمی کند و بدوید و بپرید همین مشکل را حل کنید و کنترل کننده شادی خود را صاف کنید
IOS موجود میباشد.
من این بازی را خیلی دوست دارم. حتی من تمام سطوح را خیلی راحت پاک کردم. بنابراین، من می خواهم در اسرع وقت به سطوح بیشتری برسم. پس لطفاً آقا یا مامان، در اسرع وقت سطوح جدید به روز شده را به ما بدهید، زیرا من می میرم تا بازی کنم سطوح جدید...لطفا آقا یا مامان سطوح جدید به ما بدهید..♥️
به تازگی این بازی را تمام کردم و باید بگویم که بیش از حد راضی کننده بود. سطوح بسیار سخت ذهن شما را دستکاری می کند و باعث می شود قبل از بازی فکر کنید. من بازی را دوست داشتم... متاسفم سازندگان، اما من به شما بچه ها برای تمام دفعاتی که مردم نفرین کردم، اما این بازی قطعا ارزشش را داشت. با تشکر از ایجاد این بازی. استثنایی بود
چرا برای من باز نمیشه؟
😍
بددددددددد😠😠
شما بچه ها از اولین نینجا آراشی خیلی جلو افتادید! این یکی از جالب ترین پلتفرمرهایی است که از زمان سوپر نینتندو من بازی کرده ام. خیلی خوشحالم ازش! دشواری در مراحل بسیار زیاد و خلاقانه با موانع است. خیلی ممنونم!